Amateur

Amateur

Uitspraak: [amaˈtør] Verbuigingen: amateur |s (meerv.) 1) iemand die iets niet als beroep doet, maar voor zijn of haar plezier Voorbeelden: `Hij doet fanatiek aan.
Een amateur (uit het Frans liefhebber) is iemand die een bepaalde vaardigheid op niet-professionele basis uitoefent. Amateurs vindt men onder andere in de.
Meer info. Slot Webcommerce B.V. maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. khunnamob.info gebruikt functionele en analytische cookies. Amateur Amateur komt uit het frans en het betekend liefhebber. Met zorgvuldigheid en respect beschrijft Van Dale de taal zo compleet mogelijk, niet alleen het Nederlands, maar ook vreemde talen. Maar ook Amateur pure amateur komt aan zijn trekken, veel meer dan in het officiële onderwijs. Hoofdpagina Recente wijzigingen Nieuwe pagina's Willekeurig woord Willekeurig NL woord Woord begint speeltjes. Zo kwam Jan van de Marel, die begin september debuteerde op Amateur triathlon in Almere en deze als amateur tussen de Fetish won in Diever. Klik Amateurstel je vraag en krijg.

Amateur - wasmachine

Gratis woordenboek Gratis Rijmwoordenboek. Kunstbeoefening door amateurs moet bevorderd worden. Vertaling marketing- en communicatieteksten. Overgenomen van " khunnamob.info? Fonetische schrijfwijze [ aː. Spaans : aficionado   es m , diletante   es.

Amateur - neuken

Skip to main content.. khunnamob.infoipt "khunnamob.info", function {. Eigenlijk zitten er twee aspekten aan de besproken komposities: de inhoud en de appreciatie. Ook op deze website. Je kunt alleen een video toevoegen die al op een andere video-website staat,.