Cougar

cougar

Patricia Paay neemt je mee in de spannende levens van Nederlandse cougar vrouwen. Elke donderdag om uur op TLC.
cougar 1.0. afbeelding. Bron: United States Department of Agriculture (Publiek domein). (weinig gebruikt). middelgrote katachtige met een geelbruine tot.
Een cougar is een economisch onafhankelijke vrouw boven de veertig die een (seksuele) relatie met een veel jongere man op het oog heeft. De jongere man.

Cougar - compilatie top

Tussendoor was ik nog een uurtje in de kroeg met jou, en daarna heb ik de jarige job meegenomen naar een restaurant voor een burger en een feestelijk shotje wodka. Ben ik dan een toyboy? Lotsa space for your liquids.. Vrouwen met een veel jongere man of vrouwen met een bekende veel jongere man waren onder andere koningin Ethelreda, Eleonora van Aquitaniƫ, Josephine Baker, Lucille Ball, Sarah Bernhardt, Agatha Christie, Anne Hathaway, Edith Piaf, George Sand, Bertha von Suttner, Margo Scharten-Antink en Fanny Stevenson. Zie de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie. Vijf ideeƫn voor een goedkope maar leuke date. Wees erop voorbereid dat mensen je zullen veroordelen. Cougar in the Yard cougar