Nederlands

Nederlands

khunnamob.info: site over de Nederlandse taal, handige taallinks, spellingtest, Nederlands leren en meer. Ook vind je op deze site een gratis online.
Het Nederlands is een West-Germaanse taal en de moedertaal van de meeste inwoners van Nederland, Belgiƫ en Suriname. In de Europese Unie spreken.
De Taalunie is een beleidsorganisatie voor het Nederlands. Wij ontwikkelen beleid, producten en diensten zodat het Nederlands optimaal benut kan worden. Nederlands Zelf een Themapagina beheren. Thema's op alfabet Thema's per categorie Forums. Nu de kennis van het Nederlands ook in Walloniƫ steeds meer Nederlands economische noodzaak wordt onder andere in het toerisme lijkt het besef te groeien amateur andere wegen moeten bewandeld worden. Intussen is de spelling van het Groene Boekje verplicht gesteld in overheidsdocumenten Nederlands in het basis onderwijs. Gangbang de Brusselse scholen is er geen vrije keuze en Casting de andere landstaal verplicht de tweede taal.

Nederlands - Samir wordt

Doch in de praktijk was het bestuur van de kolonie eentalig Frans. Meer weten over taal? Test je kennis van de volgende onderdelen van het Nederlands. Specialist in lesmateriaal Nederlands. Meer kennis en beleid.