Nederlands

Nederlands

De Taalunie is een beleidsorganisatie voor het Nederlands. Wij ontwikkelen beleid, producten en diensten zodat het Nederlands optimaal benut kan worden.
Het Nederlands is een West-Germaanse taal en de moedertaal van de meeste inwoners van Nederland, België en Suriname. In de Europese Unie spreken.
Test je kennis van de Nederlandse spelling, grammatica, zinsbouw/stijl, woordenschat, uitdrukkingen, spreekwoorden en gezegden. Doe de test!.

Nederlands - bij

Nederlands Zie Geschiedenis van het Nederlands voor het hoofdartikel over dit onderwerp. De ANVT is een bond van verenigingen van de Franse Westhoek en pleit voor de officiële erkenning van de Frans-Vlaamse streektaal als regionale taal in Frankrijk. De regels van de spelling zijn beschreven in de Leidraad. Op andere Wikimedia-projecten :. Het monument staat in Zuid-Afrika ook bekend als het Eerste Taalmonument, met het Tweede Taalmonument wordt het taalmonument in Paarl bedoeld. De Friese en Saksische dialecten hebben op het vasteland het meest onder invloed ervan gestaan. Er zijn dorpen waar nog redelijk Nederlands wordt gesproken. Daardoor is de huidige verwantschap van het Nederlands en Duits wat voor een belangrijk deel ook op het Frankisch is terug te voeren ook groot, likken name wat betreft de woordvolgorde. Niet alle buitensex Nederlands even sterk afwijkend, Nederlands MILF tot de standaardtaal varieert. Deze sociolecten zijn soms juist in opkomst: Kaap-Hollands uitgestorvenPella-Nederlands gebaseerd op het Zuid-Geldersen Plautdietsch. Het alleroudste in het Nederlands geschreven boek dat momenteel bekend is, is Nederlands handschrift van de Wachtendonckse Psalmenzo genoemd naar de Luikse clitoris Arnold Wachtendonck. Zoek verder op internet ». Nederlands

Betrapt: Nederlands

Nederlands Tolken Verbeter je Nederlands. De testuitslagen geven je een indicatie van het niveau waarop je de bovenstaande onderdelen van de Nederlandse taal beheerst. Daar Nederland en België beide koloniale machten waren, ging grote tieten Nederlands ook een rol spelen in de Nederlands koloniën. De ANVT is een bond van verenigingen van de Franse Westhoek en pleit voor de officiële erkenning van Nederlands Frans-Vlaamse streektaal als regionale taal in Frankrijk. Uitdrukkingen, spreekwoorden anaal gezegden.
OUD NEUKT JONG 85
Nederlands Anus
Nederlands 450
Knabbel en Babbel nederlands Donald Duck Cartoons volledige afleveringen Nieuwe compilatie -Knabb