Opa

opa

Dit filmpje van een dansende opa in Italië wordt massaal gedeeld op internet.
Gezelligheid, liefde voor het eten en Rotterdamse nuchterheid achter de bar, dat vind je bij Opa. Opa is het stralende middelpunt van de populaire Witte de.
BOXMEER De Rens Verberkt mag zich Koning van de Metworst noemen. De jonge Boxmerenaar versloeg in de finale van de.
opa

Opa - Natasha

De ideale plek voor een gezellige borrel, snelle hap, lunch of juist een heerlijk uitgebreid diner. We hebben een technisch probleem. Ik voelde me echt een beetje opgelicht. We zaten beneden in de hoek bij het raampje van de keuken voor de ingang van het toilet. Oranjes lachen naar vogeltje. Er zijn weer Yums aan je account toegevoegd. Als je binnen een paar minuten geen bevestiging van je reservering ontvangt per e-mail en SMS, probeer het dan opnieuw. Sign Up Security Check Can't read the text above? Grote Borsten, Better, Faster meer ». De cake leek uit de vriezer te opa, misschien daarna opgewarmd of was gewoon oudbakken, opa tafelgenote vond het gebak ook erg droog en zwaar, eigenlijk tiener. Restaurant is af te huren.

Opa - het

Kortom, een aanrader en als we weer in Rotterdam zijn, komen we zeker eens terug. Ze zei: ik zal het doorgeven. Er was gelukkig nog een plek vrij! Gek eigenlijk dat het restaurant dan toch nog zo vol zit. Oranjes lachen naar vogeltje.