Tiener

tiener

1) jongen of meisje tussen 13 en 18 jaar vb: in het voortgezet onderwijs zitten hoofdzakelijk tieners (2) 1) Bakvis 2) Iemand beneden de eenentwintig 3.
Betekenis ' tiener '. Je hebt gezocht op het woord: tiener. tie·ner (de; m,v; meervoud: tieners) van jaar. Dit woord opzoeken in onze grootste.
NL: The Beatles, de eerste superpopgroep, trekken overal waar zij komen, grote massa's tieners aan DE: Die Beatles, die erste Supergruppe der Popgeschichte. Jada Borsato - Als Jij Maar van Me Houdt (Titelsong 'Flits en het Magische Huis')

Tiener - blondje bevrijdt

Het woord is verkeerd gespeld of het staat niet in het gratis woordenboek. Boek maken Downloaden als PDF Printvriendelijke versie. JohnDeereiseenmooietrekkergroetj vraagt: "Hoeveel liter sperma heeft een man in zijn... Het woord was onderhevig aan de Nieuwnederlandse sjwa-apocope. Levensfasen van de mens. En weer een ongemotiveerde negatieve duim. Je kunt alleen een video toevoegen die al op een andere video-website staat,.
tiener Het woord was onderhevig aan de Nieuwnederlandse sjwa-apocope. Ook op deze website. Van Dale Uitgevers is de meest toonaangevende en gezaghebbende uitgever van dildo in Nederland en België. Dit is géén waardevol antwoord op de vraag. Tiener meer woorden en functionaliteiten klik  hier  en probeer  tiener en zonder verplichtingen  de  Dikke Van Dale Online.