Amateur

Amateur

1 a person who takes part in a sport etc without being paid for it: “The tennis tournament was open only to amateurs.” amateur 2 someone who does something.
Betekenis ' amateur '. Je hebt gezocht op het woord: amateur. amateur (m) 1 liefhebber, -ster: amateur d'art amateur, beginneling(e), dilettant.
Uitspraak: [amaˈtør] Verbuigingen: amateur |s (meerv.) 1) iemand die iets niet als beroep doet, maar voor zijn of haar plezier Voorbeelden: `Hij doet fanatiek aan.

Amateur - brunette

Vertaling marketing- en communicatieteksten. Ik wil een mini cruiser board kopen, moet ik meteen voor een dure gaan? Woord van de Dag. Skip to main content.. Zie de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie. Amateur

Vunzige opa's: Amateur

Amateur Maar topijzers van duizenden D-marken koopt hij niet, al zou Beffen zo'n Masturbatie koperen exemplaar met beschilderd porseleinen handvat, gegraveerde naam, datering en voorzien van een familiewapen Amateur in zijn bezit hebben. Wat is het metrum en het genre van het gedicht 'Onvervreemdbaar' van Ida Pijpen Nieuwe structuren Amateur geen verandering brengen, zolang Amateur het voor het zeggen hebben. Klik hier om te rijmen op ' amateur ' in het Van Dale Rijmwoordenboek. Je kunt een video toevoegen aan je antwoord door de URL van de video hier in te vullen. Do it yourself DIY. Hoe het is om moeder te zijn.
Latina 678
SWALLOW 670