Nederlands

Nederlands

khunnamob.info: site over de Nederlandse taal, handige taallinks, spellingtest, Nederlands leren en meer. Ook vind je op deze site een gratis online.
Typ een Nederlands woord en klik op Opzoeken. Zoek op 'Ik heb geen spijt dat ik naar Nederland ben gegaan, wel had ik de Nederlands ‎ Gezegden · ‎ Quotes · ‎ Meer info · ‎ Woord eindigt op.
Alfabetisch zoeken. Wil je liever op alfabetische volgorde door het woordenboek bladeren? Bekijk dan de woordenlijst Nederlands of de woordenlijst Engels. Het Zweedse woord voor 'worm' is mask. Het Nederlands wordt niet in alle gevallen correct ook wel aangeduid als Vlaams in BelgiëHollands vooral Nederlands de Randstad en Nederduits door historisch taalkundigen. Test Nederlands gratis je kennis! Deze indeling is nog Nederlands een onderwerp van discussie binnen de dialectologiemaar Nederlands door veel dialectologen en taalkundigen deels onderschreven. Zes boeken maken brunette op Woutertje Pieterse Prijs. Nederlands

Nederlands - hoor Lesbische

Nederland, België en Suriname, de landen waar het Nederlands een officiële taal is, zijn tevens de drie lidstaten van de Nederlandse Taalunie , een internationale instelling die onder meer de regels voor het Standaardnederlands vastlegt. Wikipedia® is een geregistreerd handelsmerk van de Wikimedia Foundation, Inc. Ook in Nieuw-Zeeland leven mensen van Nederlandse afkomst die na de Tweede Wereldoorlog naar het land zijn vertrokken. Nederlands Nederland , België en Suriname , ook op Aruba , Curaçao en Sint Maarten , daarnaast vooral in de Verenigde Staten , Canada , Frankrijk , Duitsland , Australië , Indonesië en Zuid-Afrika. Het Stadsfries dat later ontstond, is Frieser van karakter gebleven en wordt vaak als aparte groep genomen. Het Nederlandse werkwoord kent over het algemeen drie persoonsvormen in de tegenwoordige tijd en twee in de onvoltooid verleden tijd. Naast de dialecten die regionaal gebonden zijn, en al dan niet druk staan, bestaan er de zogenaamde sociolecten die bepaald worden door de sociale laag of groep waartoe men behoort of gerekend wil worden.