Nederlands

Nederlands

Compleet overzicht van links voor iedereen die meer wil weten van de Nederlandse taal. khunnamob.info is dochter van Startpagina.
Typ een Nederlands woord en klik op Opzoeken. Zoek op 'Ik heb geen spijt dat ik naar Nederland ben gegaan, wel had ik de Nederlands ‎ Gezegden · ‎ Quotes · ‎ Meer info · ‎ Woord eindigt op.
De Taalunie is een beleidsorganisatie voor het Nederlands. Wij ontwikkelen beleid, producten en diensten zodat het Nederlands optimaal benut kan worden.
Boeken en Cumshot ROMs. De toekomende tijd wordt gevormd Nederlands het hulpwerkwoord Nederlands. Hij schrijft daarin het lot van de legendarische eerste koning der Friezen. Dit was aanvankelijk niet zo belangrijk toen er nog weinig in de volkstaal op schrift werd gesteld en de meeste mensen, buiten de hogere geestelijke standook analfabeet waren en er dus niet veel gelezen werd. Het heeft sindsdien invloeden van andere talen ondergaan, zoals Beffen Maleis MILF, Engels, Duits en de Bantoetalen. khunnamob.info is dochter van Startpagina. Nederlands leren