Nederlands

Nederlands

Test je kennis van de Nederlandse spelling, grammatica, zinsbouw/stijl, woordenschat, uitdrukkingen, spreekwoorden en gezegden. Doe de test!.
khunnamob.info: site over de Nederlandse taal, handige taallinks, spellingtest, Nederlands leren en meer. Ook vind je op deze site een gratis online.
Typ een Nederlands woord en klik op Opzoeken. Zoek op 'Ik heb geen spijt dat ik naar Nederland ben gegaan, wel had ik de Nederlands ‎ Gezegden · ‎ Quotes · ‎ Meer info · ‎ Woord eindigt op. Bijna amateur Surinamers spreken minstens twee talen. Nederlands is ze niet verplicht. Dit typologisch concept is oorspronkelijk gehanteerd voor het Nederlands, maar is ook toepasbaar op andere taalgebieden zie ook Duits. Nederland, België en Suriname, de landen waar het Nederlands een officiële taal is, zijn tevens de Nederlands lidstaten van de Nederlandse Taalunieeen internationale instelling die onder meer de regels voor het Standaardnederlands vastlegt. Amateur gesproken taal van de Nederlands standen ging zich pas langzamerhand naar deze nieuwe standaardtaal richten, althans in de noordelijke Nederlanden nylon het eerst in Holland.

Nederlands - lesbiennes

Er is zelfs een Nederlandstalige krant, die al heel lang bestaat en onlangs weer voor een tijd van de ondergang is gered door sponsors waaronder ook de Vlaamse regering. Zij kunnen zowel dialecten, regiolecten , contacttalen , mengtalen als sociolecten of groepstalen betreffen. Deze indeling in taalgebieden werd opgenomen in art. Het Nederlands is er de taal van bestuur, rechtspraak en onderwijs. Ben je geïnteresseerd in de spelling- en stijlregels van de Nederlandse taal? Specialist in lesmateriaal Nederlands. Je suggestie doorgeven kan hier.

Nederlands - Natasha Nice

khunnamob.info is een gratis online Nederlandstalig woordenboek. Over oudere in het Nederlands geschreven literaire werken is weinig bekend. Verder hebben het Sarnami Hindoestani en het Surinaams Javaans enkele tienduizenden sprekers. De Kaap-Hollandse dialecten van Zuid-Afrika en Namibië werden gestandaardiseerd tot Afrikaans , een dochtertaal van het Nederlands. Ook de vele immigranten, eerst uit Zuid-Europa en daarna uit Marokko en Turkije adopteerden het Frans als voertaal in hun contacten met overheid en derden, en deden het aantal Franssprekenden stijgen. Zie Nederlandse literatuur en Vlaamse literatuur voor de hoofdartikelen over dit onderwerp.
Nederlands 1. Het huis - khunnamob.info