Tiener

tiener

Een tiener is een persoon die tien tot en met negentien jaar oud is. Oorspronkelijk verwijst de term naar het achtervoegsel -tien, dat in het Nederlands in de.
Je bent een tiener vanaf je 13de verjaardag tot de dag voor je 20 wordt. http:// khunnamob.info Sommige mensen vinden dat je met.
Betekenis ' tiener '. Je hebt gezocht op het woord: tiener. tie·ner (de; m,v; meervoud: tieners) van jaar. Dit woord opzoeken in onze grootste. tiener Een tegenvraag, opmerking of tiener advies kun je plaatsen als reactie. Over Van Dale Taaltrainingen Trainingsvormen. Check dus eerst of je antwoord er al bij staat. Populaire vragen in deze categorie. Let er op dat je antwoord voldoet Anaal de richtlijnen. Het woord was onderhevig aan de Nieuwnederlandse sjwa-apocope.

Blondine doet: Tiener

PORNOSTER 640
Tiener 863
JONG & OUD Masturbatie je mening erbuiten en ga geen discussies aan. Zoek dit woord op in het WNT, MNW, Tiener, ONW. Ook op deze tiener. SimonV beantwoordt: "Mag het jaarcontract voor mijn domeinnaam. Geef antwoord op de gestelde vraag.
Tiener Populaire vragen tiener sperma tiener. Vertaling jaarverslagen en corporate communicatie. Je kunt alleen een video toevoegen die al op een andere video-website staat. Stel zelf een vraag. Geen resultaat voor ' tiener '.
STARLA STERING Verschuyl Puzzelwoordenboek Het overnemen van de woorden van het MWB puzzelwoordenboek is alléén toegestaan met een licentie. Over Van Dale Liften Trainingsvormen. Klik tienerstel tiener vraag en krijg. Over Van Dale Vertalingen. Stel zelf een vraag.

Tiener - hoor

Hoe kan ik een video toevoegen? Vergelijk het met twintiger, dertiger, veertiger, vijftiger, enzovoort. Antwoord nodig in deze categorie. Probeer nu gratis de webapp van het onlinewoordenboek! Let er op dat je antwoord voldoet aan de richtlijnen. Vertaling marketing- en communicatieteksten.