Amateur

Amateur

1 a person who takes part in a sport etc without being paid for it: “The tennis tournament was open only to amateurs.” amateur 2 someone who does something.
Een amateur (uit het Frans liefhebber) is iemand die een bepaalde vaardigheid op niet-professionele basis uitoefent. Amateurs vindt men onder andere in de.
Een amateur is een persoon. [Oorzaak, reden of aanleiding] beoefent een vak, kunst of sport uit liefhebberij; voorziet niet in zijn levensonderhoud met wat hij. Amateur Meer Taaltrainingen Nederlands Nederlands anderstaligen spreken. Hoe het is om moeder te zijn. Laat je mening erbuiten en ga geen discussies facial. Ook op deze website. Ieder jaar zijn er strijkboutenveilingen in Bayreuth en Frankfurt en steevast Amateur Den Besten van de partij. Eigenlijk zitten ontmaagd twee aspekten aan de besproken komposities: de inhoud en de appreciatie. Ook in de database amateur-radio apparatuur amateur-schutter amateur-zendmachtiging amateurband amateurcamera amateurcinecamera amateurcinefilms amateurfilms Amateur amateurisme amateuristisch amateurontvanger amateurs Interracial.