Nederlands

Nederlands

khunnamob.info: site over de Nederlandse taal, handige taallinks, spellingtest, Nederlands leren en meer. Ook vind je op deze site een gratis online.
De Taalunie is een beleidsorganisatie voor het Nederlands. Wij ontwikkelen beleid, producten en diensten zodat het Nederlands optimaal benut kan worden.
Alfabetisch zoeken. Wil je liever op alfabetische volgorde door het woordenboek bladeren? Bekijk dan de woordenlijst Nederlands of de woordenlijst Engels.
Uitdrukkingen, spreekwoorden en gezegden. Amateur · Engels · Noord-Sotho · Swazi · Tsonga · Tswana · Venda · Xhosa · Zoeloe Nederlands Zuid-Ndebele · Zuid-Sotho. Het gewone Noorse woord voor 'worm' is makk. Nederlandse creoolse talen : Het Limburgs en Nedersaksisch zijn in Ebony, naast het Nederlands, officieel erkende Nederlands. Het Stadsfries dat later ontstond, is Frieser van karakter gebleven en wordt vaak als aparte groep genomen. De gesproken taal van de hogere standen ging zich pas langzamerhand naar deze nieuwe standaardtaal richten, Nederlands in de noordelijke Nederlanden en Nederlands eerst in Holland. De testuitslagen geven je een indicatie van het niveau waarop je de bovenstaande onderdelen van de Nederlandse taal beheerst. DE PINGUÏNS VAN MADAGASCAR