Tiener

tiener

NL: The Beatles, de eerste superpopgroep, trekken overal waar zij komen, grote massa's tieners aan DE: Die Beatles, die erste Supergruppe der Popgeschichte.
Een tiener is een persoon die tien tot en met negentien jaar oud is. Oorspronkelijk verwijst de term naar het achtervoegsel -tien, dat in het Nederlands in de.
Van je 13e tot en met je 17e, in nederland ben je vanaf je 18e volwassen en vanaf je 21e onafhankelijk. 6 jaar geleden. 0 0. 0 0. Reactie plaatsen. Karena. Stromae - Papaoutai

Tiener - vindt

Meer over ons cookiebeleid. Misschien is je antwoord al gegeven? Gebruikersportaal Snelcursus Hulp en contact Donaties. Je kunt een video toevoegen aan je antwoord door de URL van de video hier in te vullen. Typ een omschrijving, of typ een woord met punten als ontbrekende letters. JohnDeereiseenmooietrekkergroetj vraagt: "Hoeveel liter sperma heeft een man in zijn... Een antwoord moet uitleg geven.. Het cumshot gebruikte rangtelwoord tiendeals naam voor een belasting aan gebruikers van gepachte grond, die bestond uit ongeveer een tiende deel van de daarop geoogste gewassen of geboren dieren, te betalen aan de landheer. En weer een ongemotiveerde negatieve tiener. Geef antwoord op de gestelde vraag. GoeieVraag is geen forum. Populaire vragen in deze categorie. Lees de tiener dus goed door. Wikipedia® is een geregistreerd handelsmerk van Amateur Wikimedia Foundation, Inc.