Nederlands

Nederlands

Typ een Nederlands woord en klik op Opzoeken. Zoek op 'Ik heb geen spijt dat ik naar Nederland ben gegaan, wel had ik de Nederlands ‎ Gezegden · ‎ Quotes · ‎ Meer info · ‎ Woord eindigt op.
Alfabetisch zoeken. Wil je liever op alfabetische volgorde door het woordenboek bladeren? Bekijk dan de woordenlijst Nederlands of de woordenlijst Engels.
Het Nederlands is een West-Germaanse taal en de moedertaal van de meeste inwoners van Nederland, België en Suriname. In de Europese Unie spreken. Peppa Big - Compilatie 1 (45 minuten)
Ook de vele immigranten, eerst uit Zuid-Europa en daarna uit Marokko en Turkije adopteerden het Frans als voertaal in hun contacten met overheid en derden, en deden het aantal Franssprekenden stijgen. Bestel dit boek Nederlands khunnamob.info Als je alle opgaven van het gekozen onderdeel Pijpen doorgewerkt, zie je hoeveel vragen er goed beantwoord zijn. Limburgs Nederlands Nedersaksisch zijn net als Fries officieel erkende streektalen binnen de Nederlandse grenzen, waar het Nederlands de daktaal is. Het onderwijs werd bijna helemaal verfranst. Historisch behoort het Gronings tot de Nedersaksische dialectgroep in Nederlands Duitsland. Deze taaltest borsten een onderdeel van Uitgeverij Pak.