Nederlands

Nederlands

khunnamob.info: site over de Nederlandse taal, handige taallinks, spellingtest, Nederlands leren en meer. Ook vind je op deze site een gratis online.
Test je kennis van de Nederlandse spelling, grammatica, zinsbouw/stijl, woordenschat, uitdrukkingen, spreekwoorden en gezegden. Doe de test!.
Typ een Nederlands woord en klik op Opzoeken. Zoek op 'Ik heb geen spijt dat ik naar Nederland ben gegaan, wel had ik de Nederlands ‎ Gezegden · ‎ Quotes · ‎ Meer info · ‎ Woord eindigt op. Nederlands

Nederlands - Samir wordt

Portaal     Nederlands Zie Nederlands in Nederland voor het hoofdartikel over dit onderwerp. Voor deze vertaling werd een gulden middenweg gezocht tussen alle bestaande streektalen van het Nederlandse taalgebied. Wanneer het Nederlands als op zichzelf staande taal precies is ontstaan, is onbekend. Zie Nederlandse dialecten voor het hoofdartikel over dit onderwerp. Sommige hiervan zijn in het bijzonder door het Zeeuws beïnvloed. Alleen in het Fries bleef de kusttaal op het continent bewaard. Typ een Nederlands amateur en klik op Opzoeken. Deze wijziging was eigenlijk bedoeld om ook het Fries een officiële status te geven. Test hier gratis je kennis! Er zijn enkele scholen waar Nederlands een keuzevak is en er Nederlands Nederlandse clubs. Van de als Nederlands beschouwde dialecten dus met uitsluiting van het Cumshot en het Limburgs staat het Gronings het verst af van de standaardtaal. Boeken en CD ROMs.