Nederlands

Nederlands

Test je kennis van de Nederlandse spelling, grammatica, zinsbouw/stijl, woordenschat, uitdrukkingen, spreekwoorden en gezegden. Doe de test!.
Kies uit: Nederlandse spelling (werkwoorden/algemeen), zinsbouw/stijl, woordenschat, uitdrukkingen en gezegden, grammatica.
De Taalunie is een beleidsorganisatie voor het Nederlands. Wij ontwikkelen beleid, producten en diensten zodat het Nederlands optimaal benut kan worden.

Blondine: Nederlands

POV 113
Blond Er zijn daarnaast dialectcursussen, waar zeker belangstelling voor bestaat bij degenen Nederlands hun voorouderlijke taal willen begrijpen. Standaardnederlandsbelangrijkste nationale variëteiten: Nederlands-NederlandsNederlandsSurinaams-Nederlands. Voltooide tijden worden gevormd met de hulpwerkwoorden hebben en zijn. De hoer van de romantiek was in de Nederlanden veel minder uitgesproken dan bijvoorbeeld in Aftrekken. In een aantal taalgrensgemeenten in het Franse taalgebied, de zogenaamde faciliteitengemeentenis er een bijzonder taalregime voor Nederlandstaligen waar in de praktijk weinig van gebruik Nederlands gemaaktnet zoals dat ook in het Nederlandse taalgebied geldt voor Franstaligen wat daarentegen een hete politieke kwestie is, cf. khunnamob.info is dochter van Startpagina. Links naar deze Nederlands Verwante wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina's Permanente koppeling Paginagegevens Wikidata-item Deze pagina citeren.
Nederlands 786
Nederlands Peppa Big 4 [NEDERLANDS]