SM

SM

Veel mensen die net hebben ontdekt dat ze van SM houden worstelen hiermee. Is het wel normaal dat ik van SM houd? Is er iets mis met me? Het kan heel.
De term wordt volgens het Groene Boekje afgekort als sm, maar wordt ook vaak afgekort als SM, S&M, of S/M of het wordt geduid onder de bredere  ‎ Psychologie · ‎ Technieken · ‎ Rollenspel · ‎ Zie ook.
Het draait bij sadomasochisme niet om de pijn. En de beoefenaren zijn ook niet getraumatiseerd. Vier misverstanden over SM. Hester van.

SM - Natasha

Interessant, omdat ik het daar niet zonder meer mee eens ben. Met het gesplitst scherm en de versleepbare pop-up vensters ga jij nog sneller!. Maar de statistische onderbouwing is boterzacht, en ze wordt weinig geciteerd. Dag Marijke ik ben al een tijdje op zoek naar een meesteres die goed is en te vertrouwen Weet jij iemand? Met de exclusieve Super AMOLED technologie komen beelden tot leven met natuurgetrouwe kleuren. Dubbele antwoorden staan we niet toe. Wetenschappelijk onderzoek naar SM toont keer op keer aan dat SM-ers niet anders zijn dan andere mensen, ze zijn net vaak gezond, net zo vaak ziek, net zo vaak gelukkig, net zo vaak ongelukkig, hebben net zo vaak een psychische stoornis, er lijkt gewoon niets geks aan de hand te zijn met SM-ers.

Neuken: SM

SM Beffen
KOUSEN Pijpen
Cumshot 776
SM
TAEYEON 태연_Fine_Music Video Teaser

SM - legt

Dit is géén waardevol antwoord op de vraag. Je bent niet ingelogd. Soms vragen mensen,:"wat er nu zo leuk aan is? Wetenschappelijk onderzoek naar SM toont keer op keer aan dat SM-ers niet anders zijn dan andere mensen, ze zijn net vaak gezond, net zo vaak ziek, net zo vaak gelukkig, net zo vaak ongelukkig, hebben net zo vaak een psychische stoornis, er lijkt gewoon niets geks aan de hand te zijn met SM-ers. Het kan heel eenzaam en beangstigend voelen om met dit soort fantasieen rond te lopen, soms lijkt het wel of je de enige bent die verlangt naar BDSM. Antwoord nodig in deze categorie.