Amateur

amateur

Uitspraak: [amaˈtør] Verbuigingen: amateur |s (meerv.) 1) iemand die iets niet als beroep doet, maar voor zijn of haar plezier Voorbeelden: `Hij doet fanatiek aan.
Betekenis ' amateur '. Je hebt gezocht op het woord: amateur. amateur (m) 1 liefhebber, -ster: amateur d'art amateur, beginneling(e), dilettant.
Hij doet fanatiek aan wielrennen, maar blijft het liefst amateur. - He gets fanatic about cycling, but preferably stays at an amateur level. amateurorkest - amateur.

Amateur - mature

Als jouw bijdrage niet aan de richtlijnen voldoet, zal het moderatie team het moeten aanpassen. Van Dale Uitgevers is de meest toonaangevende en gezaghebbende uitgever van woordenboeken in Nederland en België. Zo kwam Jan van de Marel, die begin september debuteerde op de triathlon in Almere en deze als amateur tussen de professionals won in Diever. Zweeds : amatör   sv g. De bankier Lord Spens, een van de van rechtsvervolging ontslagen verdachten in de Guinness-affaire, zegt dat het SFO zo slecht werkt, omdat het bemand wordt door "volstrekte amateurs", die geen enkel verstand hebben van strafrechtelijk onderzoek of van juridische vervolging. Uitspraak:   [ a m a ˈt ø r] Verbuigingen:   amateur s meerv. Voor waarnemers op een relatief noordelijk gelegen locatie als Nederland wordt de pret gedeeltelijk bedorven doordat Mars vrij laag boven de horizon staat. En het is vooral op amateur amateur punt dat dit boek scoort. GoeieVraag is geen forum. Type in brontaal geleed. Niet aangemeld Overleg Bijdragen Registreren Aanmelden. Meer Taaltrainingen Nederlands Nederlands anderstaligen spreken. Ga naar etymologieWiki amateur zn.

Amateur - lesbiennes

Zo kwam Jan van de Marel, die begin september debuteerde op de triathlon in Almere en deze als amateur tussen de professionals won in Diever. Ik ben geweigerd voor een MBO opleiding, wat nu? Skip to main content.. Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie. Hoe kan ik een video toevoegen?