Anus

anus

De oorzaak van deze klachten kan alleen in de huid rond de anus gelegen zijn, soms ook in afwijkingen van het anale kanaal of het laatste gedeelte van de.
Helder kliniek is gespecialiseerd in het diagnosticeren en behandelen van aandoeningen in de endeldarm of rond de anus. Onze specialisten hebben zeer veel.
Jeuk aan de anus wordt ook wel pruritus ani genoemd. Anusjeuk is bijna nooit ernstig, maar wel erg vervelend. De jeuk begint vaak bij je anus, maar kan zich. anus

Anus - voor het

De klieren rond de anus zijn dan ontstoken en gezwollen en er kan pus uit komen. Mark  van Berge Henegouwen, GI-chirurg Dr. IS ER ONDERZOEK NODIG? In veel gevallen is dat een huidaandoening, zoals eczeem of een contactallergie. Anale wratten : worden veroorzaakt door een zeer besmettelijk virus. Er is geen verder. Deze kan u eventueel doorverwijzen naar een fysiotherapeut die gespecialiseerd is in bekkenbodemklachten. Gezond toiletgedrag Ga meteen naar het toilet anus u aandrang voelt. We informeren u daarom graag over het ontstaan, de klachten én de oplossing. Wij helpen u graag. Zeker niet wanneer u nog enkele malen terug moet komen voor nacontroles. Gebruik geen zelfzorgmiddelen zoals zalf, crème of vingeren, tenzij het op advies van anus arts is.