Amateur

amateur

amateur m Je lijkt wel een amateur met al dat geknoei. Het woord amateur staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie.
Betekenis ' amateur '. Je hebt gezocht op het woord: amateur. amateur (m) 1 liefhebber, -ster: amateur d'art amateur, beginneling(e), dilettant.
Een amateur is een persoon. [Oorzaak, reden of aanleiding] beoefent een vak, kunst of sport uit liefhebberij; voorziet niet in zijn levensonderhoud met wat hij.

Amateur - heeft Mirjam

Er kunnen aanvullende voorwaarden van toepassing zijn.. Boek maken Downloaden als PDF Printvriendelijke versie. Met zorgvuldigheid en respect beschrijft Van Dale de taal zo compleet mogelijk, niet alleen het Nederlands, maar ook vreemde talen. Italiaans : amatore   it m. Niet aangemeld Overleg Bijdragen Registreren Aanmelden. Van Dale op school. Amateurs vindt men onder andere in de kunst , sport , wetenschap , op allerlei vakgebieden en bij sommige kerkgenootschappen. DIY Rocket Fly Into Space - Amateur High Power Solid Model Rocket Launch to Space Dubbele antwoorden staan we niet toe. Engels : amateur   en. De tekst is beschikbaar onder de licentie Creative Commons Naamsvermelding-Gelijk delen. Hartverwarmende hulp in Vier Handen Op Een Buik. Klik hier om te rijmen op ' pornstar ' in amateur Van Dale Rijmwoordenboek. Type in brontaal amateur. Hoe het is doggystyle moeder te zijn.