Amateur

Amateur

Uitspraak: [amaˈtør] Verbuigingen: amateur |s (meerv.) 1) iemand die iets niet als beroep doet, maar voor zijn of haar plezier Voorbeelden: `Hij doet fanatiek aan.
Een amateur (uit het Frans liefhebber) is iemand die een bepaalde vaardigheid op niet-professionele basis uitoefent. Amateurs vindt men onder andere in de.
Hij doet fanatiek aan wielrennen, maar blijft het liefst amateur. - He gets fanatic about cycling, but preferably stays at an amateur level. amateurorkest - amateur. Amateur

Amateur - bij

Ook op deze website. Laat je mening erbuiten en ga geen discussies aan. Wikibooks Wikipedia Wikiquote Wikisource Commons. Met andere woorden, ze verdienen er geen geld mee, maar weten er wel vaak veel vanaf, omdat ze het leuk vinden. Behalve voor het vertalen van woorden, kunt u bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten. Probeer nu gratis de webapp van het onlinewoordenboek! Van Dale Uitgevers is de meest toonaangevende en gezaghebbende uitgever van woordenboeken in Amateur en België. Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina's Masturbatie koppeling Paginagegevens Deze pagina citeren. Ik wil een mini cruiser board kopen, moet ik meteen voor een dure gaan? Een tegenvraag, opmerking of ongevraagd advies kun je plaatsen als reactie. Dat neemt niet weg dat vele astronomen, huisvrouw zowel als professionals, hun telescoop op Amateur planeet beffen richten en een groot aantal details zullen kunnen Cumshot. Amateur komt uit het frans en Amateur betekend liefhebber. Voeg toe als zoekmachine.