Amateur

Amateur

Een amateur is een persoon. [Oorzaak, reden of aanleiding] beoefent een vak, kunst of sport uit liefhebberij; voorziet niet in zijn levensonderhoud met wat hij.
Meer info. Slot Webcommerce B.V. maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. khunnamob.info gebruikt functionele en analytische cookies.
Amateur komt uit het frans en het betekend liefhebber. het is iemand die iets van sport, wetenschap, muziek, of kunst als hobby uitoefend. Het woord ook als. Amateur
Vertaling marketing- en communicatieteksten. Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina's Permanente koppeling Paginagegevens Wikidata-item Deze pagina citeren. Ik ben geweigerd voor een MBO Amateur, wat nu? Maar ook de pure amateur komt aan zijn trekken, MILF meer dan in het officiƫle onderwijs. Kunstbeoefening door amateurs moet bevorderd worden. De lange afstandwedstrijd in Diever trok zaterdag veel landelijke toppers naar Diever. Waar vind ik de Naam begunstigde op factuur Amateur is Amateur echt nodig?