Anus

anus

Een mariske is een huidaanhangseltje rond de anus. Het is een uitstekend huidflapje. Er is geen goed Nederlands woord voor. In het Engels heet het een skin.
JEUK bij de ANUS: de dermatoloog legt uit: *Wat zijn de oorzaken van anale jeuk? *Wat is de behandeling van jeuk bij de anus?.
Scheurtjes in het slijmvlies van de anus kunnen hiervan de oorzaak zijn. We noemen ze ook wel fissuren. Anusscheurtjes zijn vervelend, maar. anus how 2 anus Zie Facial categorie Anus van Wikimedia Commons voor mediabestanden over anus onderwerp. Vermijdt de zogenaamde vochtige doekjes, omdat hier parfumstoffen en conserveermiddelen zoals phenoxyethanol en parabenen in kunnen Brunette, waar u allergisch voor kunt worden. Anus is verstandig de huid en de anus na de stoelgang goed met lauw water te wassen en geen zeep te gebruiken. De meest voorkomende anale klachten. Anus en kringspieren Je anus zit tussen je billen. Voelt u een pijnlijke knobbel rond de anus?

Anus - vingers eigen

De anus is het laatste stukje van de endeldarm en wordt afgesloten door twee kringspieren De buitenste kringspier externe sfincter zit op ongeveer een centimeter vanaf de opening van je anus. De anus wordt tot de erogene zones gerekend, want aanraking kan vaak tot seksuele opwinding aanleiding geven. Er zijn verschillende groepen van oorzaken. Overgenomen van " khunnamob.info? Bescherm jezelf en anderen. Voor de behandeling van een fistel zijn verschillende behandelmethodes mogelijk. Indien u hiermee akkoord bent hoeft u uw voorkeuren niet te wijzingen.