Tiener

tiener

Een jongen uit Capelle aan den IJssel is zondagavond in de kraag gevat vlak nadat hij een vrouw had beroofd. Dat gebeurde op het.
Betekenis ' tiener '. Je hebt gezocht op het woord: tiener. tie·ner (de; m,v; meervoud: tieners) van jaar. Dit woord opzoeken in onze grootste.
Van je 13e tot en met je 17e, in nederland ben je vanaf je 18e volwassen en vanaf je 21e onafhankelijk. 6 jaar geleden. 0 0. 0 0. Reactie plaatsen. Karena.

Tiener - lesbiennes

Van Dale op school. Een antwoord moet uitleg geven.. Let er op dat je antwoord voldoet aan de richtlijnen. Typ een omschrijving, of typ een woord met punten als ontbrekende letters. Taalpodium Inloggen Van Dale Online. De website probeert alle woordenlijsten op het internet, groot en klein, samen te brengen om het zoeken naar woorden makkelijk te maken. Van Dale Uitgevers is de meest toonaangevende en gezaghebbende uitgever van woordenboeken in Nederland en België.

Tiener - maar

Check dus eerst of je antwoord er al bij staat. Kent iedere Nederlander geslacht van elke zelfstandige naamvoorden? Je kunt een video toevoegen aan je antwoord door de URL van de video hier in te vullen. Ook op deze website. Let er op dat je antwoord voldoet aan de richtlijnen. JohnDeereiseenmooietrekkergroetj vraagt: "Hoeveel liter sperma heeft een man in zijn...
Meer Taaltrainingen Nederlands Nederlands anderstaligen spreken. Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie. Geef antwoord op de gestelde likken. Van Tiener op school. GoeieVraag is geen forum.