Amateur

Amateur

Uitspraak: [amaˈtør] Verbuigingen: amateur |s (meerv.) 1) iemand die iets niet als beroep doet, maar voor zijn of haar plezier Voorbeelden: `Hij doet fanatiek aan.
amateur m Je lijkt wel een amateur met al dat geknoei. Het woord amateur staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie.
Amateur komt uit het frans en het betekend liefhebber. het is iemand die iets van sport, wetenschap, muziek, of kunst als hobby uitoefend. Het woord ook als.

Amateur - sletje helpt

De Ka is pas vanaf januari volgend jaar te koop, maar voor de echte amateurs komt er eind december een speciale reeks van vijfhonderd stuks First Edition. Zoek dit woord op in het WNT, MNW, VMNW, ONW. Het woord ook als negatief word gebruikt om iemand te beschrijen die niet echt goed in iets is. Elke week hetzelfde stelletje amateurs, die scheidsrechters hier! Zoek woord in Etymologiebank. Engels : amateur   en. Karl Wolf - Amateur At Love ft. Kardinal Offishall I Music Video Amateur

Amateur - West sexy

Dit woord opzoeken in onze grootste woordenboeken? Over Van Dale Vertalingen. De term amateur heeft soms ook een negatieve connotatie, waarbij wordt gedoeld op de mindere kwaliteit van de uitvoering. Voeg toe als zoekmachine. Zoek woord in Etymologiebank. Niet aangemeld Overleg Bijdragen Registreren Aanmelden. Er kunnen aanvullende voorwaarden van toepassing zijn..