Amateur

amateur

Een amateur (uit het Frans liefhebber) is iemand die een bepaalde vaardigheid op niet-professionele basis uitoefent. Amateurs vindt men onder andere in de.
Betekenis ' amateur '. Je hebt gezocht op het woord: amateur. amateur (m) 1 liefhebber, -ster: amateur d'art amateur, beginneling(e), dilettant.
1 a person who takes part in a sport etc without being paid for it: “The tennis tournament was open only to amateurs.” amateur 2 someone who does something. amateur Tsjechisch : amatér   cs m bezield. Ook op deze website. Klik hier om amateur rijmen op ' amateur ' groep het Nederlands Dale Rijmwoordenboek. Ik wil een mini cruiser board kopen, moet amateur meteen voor een dure gaan? Wikibooks Wikipedia Wikiquote Wikisource Commons. Ook op deze website.

Amateur - 18-jarige Geile

Zij mochten als niet-overtuigde calvinisten niet deelnemen aan het avondmaal , en stonden niet onder de kerkelijke tucht die geldt binnen de calvinistische leer , maar gingen als 'betrokken' sympathisanten wel naar de kerk, omdat ze het geloof en de kerk wel een warm hart toedroegen. Engels : amateur   en. Inloggen Van Dale Online. De website probeert alle woordenlijsten op het internet, groot en klein, samen te brengen om het zoeken naar woorden makkelijk te maken. Zie ook [ bewerken ]. Uitspraak:   [ a m a ˈt ø r] Verbuigingen:   amateur s meerv. Zo kwam Jan van de Marel, die begin september debuteerde op de triathlon in Almere en deze als amateur tussen de professionals won in Diever.