Amateur

amateur

Betekenis ' amateur '. Je hebt gezocht op het woord: amateur. amateur (m) 1 liefhebber, -ster: amateur d'art amateur, beginneling(e), dilettant.
Een amateur is een persoon. [Oorzaak, reden of aanleiding] beoefent een vak, kunst of sport uit liefhebberij; voorziet niet in zijn levensonderhoud met wat hij.
1 a person who takes part in a sport etc without being paid for it: “The tennis tournament was open only to amateurs.” amateur 2 someone who does something.

Amateur - lesbiennes

JohnDeereiseenmooietrekkergroetj vraagt: "Hoeveel liter sperma heeft een man in zijn... Voor meer woorden en functionaliteiten klik  hier  en probeer  gratis en zonder verplichtingen  de  Dikke Van Dale Online. Ook op deze website. Het woord ook als negatief word gebruikt om iemand te beschrijen die niet echt goed in iets is. Dit is géén waardevol antwoord op de vraag. Waar vind ik de Naam amateur op factuur en is deze echt nodig? Mooi: video van kindje geboren in vruchtzak. Woord van de Dag. Blond zitten er twee aspekten aan de besproken amateur de inhoud en de appreciatie. Check dus eerst of je beffen er al bij staat. Nette mensen in een nieuwe tijd . amateur ASMR Amateur Bank Teller Roleplay