Amateur

Amateur

Meer info. Slot Webcommerce B.V. maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. khunnamob.info gebruikt functionele en analytische cookies.
Een amateur (uit het Frans liefhebber) is iemand die een bepaalde vaardigheid op niet-professionele basis uitoefent. Amateurs vindt men onder andere in de.
1 a person who takes part in a sport etc without being paid for it: “The tennis tournament was open only to amateurs.” amateur 2 someone who does something.
Zoek dit roodharig op in het WNT, MNW, VMNW, ONW. Misschien is je antwoord al gegeven? Amateur it yourself DIY. GoeieVraag is geen forum. Hartverwarmende hulp in Vier Handen Op Een Buik.

Amateur - tieners Rag

De website probeert alle woordenlijsten op het internet, groot en klein, samen te brengen om het zoeken naar woorden makkelijk te maken. Probeer nu gratis de webapp van het onlinewoordenboek! Check dus eerst of je antwoord er al bij staat. Een amateur is dus iemand die iets doet enkel omdat hij het leuk vindt.. Over Van Dale Taaltrainingen Trainingsvormen. Een amateur uit het Frans liefhebber is iemand die een bepaalde vaardigheid op niet-professionele basis uitoefent. Amateur