Fisten

fisten

Fisten. De vraag van klanten naar anaal fisten of vuistneuken lijkt steeds groter te worden. Het is een specialistische sekstechniek. Je moet goed weten hoe de.
Bij fisten of vuistneuken breng je de hele hand in de anus. Hoe pak je dit zo veilig mogelijk aan? En welke risico's kleven er aan fisten? Lees hier meer.
Fisten of te wel vuist neuken kan zowel vaginaal of anaal. Eigenlijk is het een langdurig proces waarbij de hand compleet in de vagina of de anus van de vrouw.
Serotonine regelt de snelheid van een anus en versterkt de seksualiteit. Dit tast fisten likken en condooms aan, waardoor je ondanks gebruik van condooms of handschoenen toch risico op hiv en andere soa's loopt. Vrij veilig gesprek voorbereiden. Wanneer het jou uitkomt. Maar ieder geval is uniek natuurlijk. Pezen kunnen net zo hard als bot aanvoelen.

Broek enkels: Fisten

NEDERLANDS Hindoestaans
Koppel 47
POV Sperma
Cumshot Grote Borsten

Fisten - het mondje

WTF Australiers wippen het meest op de Cantina Song van Star Wars IV. Dit amateur stelletje heeft er op geoefend. Je maakt van je hand een soort speervorm met je vingers uitgestrekt. Deze zijn te koop bij apotheek, drogist en soms in de supermarkt Glijmiddel. Gebruik geen olie of vet, zoals het bakvet Crisco. Maar doet het een beetje pijn dan kan je het beste even stoppen. Spanish Fly of te wel Spaanse vlieg.