Opa

opa

Gezelligheid, liefde voor het eten en Rotterdamse nuchterheid achter de bar, dat vind je bij Opa. Opa is het stralende middelpunt van de populaire Witte de.
BOXMEER De Rens Verberkt mag zich Koning van de Metworst noemen. De jonge Boxmerenaar versloeg in de finale van de.
Bij restaurant Opa in Rotterdam eten? Bekijk recensies, openingstijden, foto's, prijzen, adres, telefoonnummer en meer.

Opa - milf sjort

Wij gingen naar de wedstrijd van Sparta dus we hadden toch ook wat haast. Bij afrekenen gemeld aan eigenaresse aanname maar kreeg als antwoord dat ze dit nog nooit hadden gehoord. Snelle en vriendelijke bediening. Zwaardslikker zet record in Amsterdam. Een enorme blunder tijdens de Oscar-uitreiking: als Warren Beatty en Faye Dunaway de winnaar in de categorie beste film bekend willen maken hebben ze een verkeerde enveloppe bij zich. Door op deze website te surfen ga je akkoord met deze voorwaarden en aanvaard je het gebruik van deze cookies.
Giorgos Alkaios & Friends - OPA! (Greece) Al met al ben je dan toch aardig bedrag kwijt. Je wordt direct de deur was nog niet opa dicht op een "wat kom je hier doen" - achtige toon aangesproken. Opa bediening was erg enthousiast en leuk te horen hoe de geschiedenis van het restaurant Opa tot stand is gekomen en met trots wordt verteld. Bij Opa op het terras Nederlands nog plaats en dus besloten we ons hier pijpen lunch te bestellen. De prijzen houden geen rekening met eventuele kortingen en zijn inclusief BTW. opa