Slikken

slikken

Een gezond persoon kan slikken zonder er bij na te denken. Zelfs buiten de maaltijden om slikt men automatisch ongeveer één keer per minuut om het speeksel.
slikken. (overgankelijk) de mondinhoud de slokdarm doen afdalen. Hij slikte veel vitaminetabletten. (overgankelijk) overdrachtelijk: iets lijdzaam aanvaarden.
Woorden die (ongeveer) hetzelfde betekenen als ' slikken ', met toelichting en mogelijkheden om verder te zoeken.

Debuut: Slikken

ANAAL Blond
JONG & OUD Dikke tieten
Aziatisch Dik iemand zich verslikt, komt eten of drinken in orgasme luchtpijp terecht in plaats van in de slokdarm. Het eigenlijke slikken gebeurt buiten de wil om, dus onwillekeurig. Typ een omschrijving, of typ een woord met punten als ontbrekende letters. De spieren van tong en wangen en de kauwspieren zijn hierbij in het bijzonder actief. Slikken Wikipedia Wikiquote Wikisource Commons. Slikken tekst is beschikbaar onder de licentie Creative Commons Naamsvermelding-Gelijk delen.
Het geheel verloopt in drie fasen: een orale in de mondeen faryngeale in de keelholte en een oesofageale in de slokdarm. Een goede samenwerking tussen al deze spieren is noodzakelijk Cumshot het slikken goed te laten verlopen. Slikken sluiten het strotklepjede luchtpijp en de huig de neusholte af. Als de voedselbrok klaar is voor de orale fase wordt deze eerst naar de achterkant van de tong verplaatst. De gehemeltebogen aan weerszijden van de farynx bewegen dicht naar elkaar tussen slikken bovenste spieren zodat er maar een kleine voedselbrok kan passeren. Ook wordt advies gegeven over de manier waarop het eten slikken drinken wordt aangeboden of toegediend. Deens : sluge   da.