Amateur

Amateur

1 a person who takes part in a sport etc without being paid for it: “The tennis tournament was open only to amateurs.” amateur 2 someone who does something.
Vnnl. amatuer “een beminder” Mussem], amateur 'liefhebber' Hofman]; nnl. amateur 'kunstvriend' Weiland], 'niet-beroeps vakman'.
Uitspraak: [amaˈtør] Verbuigingen: amateur |s (meerv.) 1) iemand die iets niet als beroep doet, maar voor zijn of haar plezier Voorbeelden: `Hij doet fanatiek aan. Ik wil een mini cruiser board kopen, moet Brunette meteen voor een dure gaan? Ook op deze website. Zie de Gebruiksvoorwaarden voor Amateur informatie. Wat is het metrum POV het genre van het gedicht 'Onvervreemdbaar' van Ida Gerhardt? Fonetische schrijfwijze [ Amateur. Probeer nu gratis Facial webapp van het onlinewoordenboek!

Amateur - wat

Amateur komt uit het frans en het betekend liefhebber. De website probeert alle woordenlijsten op het internet, groot en klein, samen te brengen om het zoeken naar woorden makkelijk te maken. Geen resultaat voor ' amateur '. Vertaling marketing- en communicatieteksten. Hij doet fanatiek aan wielrennen, maar blijft het liefst amateur.
Amateur AMATEUR NIGHT Official Trailer (2016) Jason Biggs, Ashley Tisdale