Lichaam

lichaam

Bekijk het overzicht van alle organen die het menselijk lichaam bevat: van hersenen tot maag. Kies het orgaan waar je meer informatie over wilt.
Organen & Zo. Het lichaam bestaat uit veel organen, maak een keuze uit welk orgaan jij meer te weten wil komen! Zenuwen & Zo. Weet jij wat zenuwen zijn?.
Hoewel de milt een belangrijke functie heeft in het menselijke lichaam, kun je ook prima zonder verder leven. Wel ben je dan extra vatbaar voor specifieke.

Lichaam - cockpit

Niet aangemeld Overleg Bijdragen Registreren Aanmelden. Dit gaat binnen een paar duizendste van een seconde. Zonder skelet zou je niet kunnen leven, misschien denk jij nu: waarom niet? Je voelt er alleen niets van. Met je hersenhelften is iets geks aan de hand. Als je ademt, komen de deeltjes ook in je neus.

Lichaam - trio pret

Al het bloed loopt door bloedvaten, die het bloed naar al de belangrijke dingen lijdt, zoals de organen en de spieren. Eigenlijk interesseert het menselijke lichaam mij niet echt, maar ook ik weet dat het toch wel belangrijk is om hier iets over te weten. Boek maken Downloaden als PDF Printvriendelijke versie. Het hart pompt bloed door je lichaam heen. En of je het gelooft of niet, elk haartje op je lichaam heeft een heel klein spiertje. De spieren zitten vast aan de botten. De ribben zorgen ervoor dat het lichaam veilig blijft. Ze zijn allemaal heel lichaam belangrijk. Schrijf u in voor de Nieuwsbrief. De menselijke anatomie amateur antropotomie bestudeert organen en orgaansystemen van het menselijk lichaam. Amateur is het toch wel belangrijk.