Amateur

Amateur

Betekenis ' amateur '. Je hebt gezocht op het woord: amateur. amateur (m) 1 liefhebber, -ster: amateur d'art amateur, beginneling(e), dilettant.
Een amateur (uit het Frans liefhebber) is iemand die een bepaalde vaardigheid op niet-professionele basis uitoefent. Amateurs vindt men onder andere in de.
Een amateur is een persoon. [Oorzaak, reden of aanleiding] beoefent een vak, kunst of sport uit liefhebberij; voorziet niet in zijn levensonderhoud met wat hij.

Amateur - heeft

Je kunt alleen een video toevoegen die al op een andere video-website staat,. Dat neemt niet weg dat vele astronomen, amateurs zowel als professionals, hun telescoop op de planeet zullen richten en een groot aantal details zullen kunnen waarnemen. Hij doet fanatiek aan wielrennen, maar blijft het liefst amateur. Dat beide tentoonstellingen in Parijs op verschillende lokatie plaatsvinden, heeft tot gevolg dat men de intimiteit van dit oeuvre, dat zich vooral richt tot de ware amateur, nog beter kan genieten. Bestel nu uw toegang of probeer Van Dale Online gratis. Zie de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie. Hartverwarmende amateur in Vier Handen Op Een Buik. Mooi: video van kindje geboren in vruchtzak. Laat je mening erbuiten en ga Amateur discussies aan. Vertaling Amateur en corporate communicatie. Zo kwam Jan van de Marel, die begin september debuteerde op de triathlon in Almere en deze als Facial tussen de professionals won in Diever. Gebruikersportaal Snelcursus Hulp en contact Donaties.

Amateur - wijf mijn

Over Van Dale Vertalingen. Op het WK voor amateurs in Nieuw-Zeeland hebben Bjorn Haneveer en Steve Lemmens uit hun eerste twee poulematchen één overwinning geboekt. Behalve voor het vertalen van woorden, kunt u bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten. Mooi: video van kindje geboren in vruchtzak. Pools : amator   pl m. Amateur