Nederlands

Nederlands

Typ een Nederlands woord en klik op Opzoeken. Zoek op 'Ik heb geen spijt dat ik naar Nederland ben gegaan, wel had ik de Nederlands ‎ Gezegden · ‎ Quotes · ‎ Meer info · ‎ Woord eindigt op.
Compleet overzicht van links voor iedereen die meer wil weten van de Nederlandse taal. khunnamob.info is dochter van Startpagina.
De Taalunie is een beleidsorganisatie voor het Nederlands. Wij ontwikkelen beleid, producten en diensten zodat het Nederlands optimaal benut kan worden. Zie Nederlands taalgebied in de EU. De officiële taalzoals die wordt onderwezen op solo en gebruikt wordt door de autoriteiten, wordt ook wel Standaardnederlands genoemd. Portaal     Taal. Dit zijn Nederlands allemaal immigranten en hun kinderen die na de Tweede Wereldoorlog naar Nederlands zijn vertrokken. Ook worden steeds meer straatnamen 'vervlaamst', dat wil zeggen dat de verfranste vorm of de vervanging door Franse equivalenten wordt teruggedraaid mature de oorspronkelijke versie. Zoek verder op internet ». Deze sociolecten zijn soms juist in opkomst: Kaap-Hollands uitgestorvenPella-Nederlands gebaseerd op het Zuid-Geldersen Plautdietsch. Nederlands