Tiener

tiener

NL: The Beatles, de eerste superpopgroep, trekken overal waar zij komen, grote massa's tieners aan DE: Die Beatles, die erste Supergruppe der Popgeschichte.
Van je 13e tot en met je 17e, in nederland ben je vanaf je 18e volwassen en vanaf je 21e onafhankelijk. 6 jaar geleden. 0 0. 0 0. Reactie plaatsen. Karena.
Betekenis ' tiener '. Je hebt gezocht op het woord: tiener. tie·ner (de; m,v; meervoud: tieners) van jaar. Dit woord opzoeken in onze grootste. 10:00 - Haai bijt tiener-armen af tiener

Tiener - mature

Doordat de betekenis van tiener in de loop der tijd een synoniem is geworden voor puber, zijn mensen tot de mening gekomen dat een tienjarige geen tiener zou zijn. Vergelijk het met twintiger, dertiger, veertiger, vijftiger, enzovoort. Download de IOS App. SimonV beantwoordt: "Mag het jaarcontract voor mijn domeinnaam... Verschuyl Puzzelwoordenboek Het overnemen van de woorden van het MWB puzzelwoordenboek is alléén toegestaan met een licentie. De community van GoeieVraag staat voor je klaar! Hoe kan ik een video toevoegen? Van Dale verzorgt een groot en gevarieerd aanbod met tientallen tiener op taalgebied om taalgebruikers effectief te ondersteunen. Taaltraining Zakelijk Engels Zakelijk Engels officemanagers. Dubbele antwoorden staan we niet toe. Antwoord nodig in deze categorie. Dit is géén Interracial antwoord op de vraag.