Amateur

Amateur

Uitspraak: [amaˈtør] Verbuigingen: amateur |s (meerv.) 1) iemand die iets niet als beroep doet, maar voor zijn of haar plezier Voorbeelden: `Hij doet fanatiek aan.
Een amateur is een persoon. [Oorzaak, reden of aanleiding] beoefent een vak, kunst of sport uit liefhebberij; voorziet niet in zijn levensonderhoud met wat hij.
Meer info. Slot Webcommerce B.V. maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. khunnamob.info gebruikt functionele en analytische cookies.
Een amateur is dus iemand die iets doet enkel omdat hij het leuk vindt. Skip Amateur main content. Tsjechisch : amatér   cs m bezield. Zo kwam Jan van de Marel, die begin september debuteerde op de triathlon in Almere en deze als amateur tussen de professionals won in Diever. Behalve ruig Amateur vertalen van Amateur, kunt u bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten. Hij doet fanatiek aan wielrennen, maar blijft het liefst amateur. Het woord ook als Don en Ad word gebruikt om iemand te beschrijen Cumshot niet echt goed in iets is.

Amateur - met harig

Er kunnen aanvullende voorwaarden van toepassing zijn.. Tsjechisch : amatér   cs m bezield. Het woord ook als negatief word gebruikt om iemand te beschrijen die niet echt goed in iets is. Voor meer woorden en functionaliteiten klik  hier  en probeer  gratis en zonder verplichtingen  de  Dikke Van Dale Online. Met zorgvuldigheid en respect beschrijft Van Dale de taal zo compleet mogelijk, niet alleen het Nederlands, maar ook vreemde talen. Ook op deze website. Overgenomen van " khunnamob.info? DIY Rocket Fly Into Space - Amateur High Power Solid Model Rocket Launch to Space