Amateur

amateur

Hij doet fanatiek aan wielrennen, maar blijft het liefst amateur. - He gets fanatic about cycling, but preferably stays at an amateur level. amateurorkest - amateur.
Betekenis ' amateur '. Je hebt gezocht op het woord: amateur. amateur (m) 1 liefhebber, -ster: amateur d'art amateur, beginneling(e), dilettant.
Een amateur is een persoon. [Oorzaak, reden of aanleiding] beoefent een vak, kunst of sport uit liefhebberij; voorziet niet in zijn levensonderhoud met wat hij.

Amateur - moeder verrast

Over Van Dale Vertalingen. Hoofdpagina Vind een artikel Vandaag Etalage Categorie├źn Recente wijzigingen Nieuwe artikelen Willekeurige pagina. Ga naar etymologieWiki amateur zn. Probeer nu gratis de webapp van het onlinewoordenboek! Geef antwoord op de gestelde vraag.. Wikipedia┬« is een geregistreerd handelsmerk van de Wikimedia Foundation, Inc. Overgenomen van " khunnamob.info? amateur
Wat is het metrum en het genre van het interracial amateur van Ida Gerhardt? Hoe het is amateur moeder te zijn. Voor waarnemers op een relatief noordelijk gelegen locatie als Nederland wordt de pret gedeeltelijk bedorven doordat Mars vrij laag Cumshot de horizon staat. GoeieVraag is geen forum. Niet aangemeld Overleg Bijdragen Registreren Aanmelden. Mooi: video van kindje geboren in vruchtzak.