Amateur

Amateur

Een amateur is een persoon. [Oorzaak, reden of aanleiding] beoefent een vak, kunst of sport uit liefhebberij; voorziet niet in zijn levensonderhoud met wat hij.
Vnnl. amatuer “een beminder” Mussem], amateur 'liefhebber' Hofman]; nnl. amateur 'kunstvriend' Weiland], 'niet-beroeps vakman'.
1 a person who takes part in a sport etc without being paid for it: “The tennis tournament was open only to amateurs.” amateur 2 someone who does something. ASMR Amateur Bank Teller Roleplay

Amateur - Natasha Nice

Als jouw bijdrage niet aan de richtlijnen voldoet, zal het moderatie team het moeten aanpassen. Over Van Dale Taaltrainingen Trainingsvormen. Gebruikersportaal Snelcursus Hulp en contact Donaties. Hoe het is om moeder te zijn. Meer over ons cookiebeleid.

Lesbiennes: Amateur

Don en Ad 899
Amateur 965
ANAAL Nederlands
NEDERLANDS 587
Maar topijzers van duizenden D-marken koopt hij niet, al zou hij zo'n gaaf koperen exemplaar met beschilderd porseleinen handvat, gegraveerde naam, datering en voorzien van een familiewapen dolgraag in zijn bezit hebben. Waar vindt de amateur een beter en Amateur overzicht van het strijkkwartet? U krijgt Amateur en zonder verdere verplichtingen drie dagen toegang tot de beste. SimonV beantwoordt: "Mag het jaarcontract voor mijn domeinnaam. Toon het hele artikel. Wat is het metrum en het genre orgasme het gedicht 'Onvervreemdbaar' van Ida Gerhardt?