Bejaarden

Bejaarden

Zelfstandig naamwoord. bejaarde. iemand op hoge leeftijd (>65 jaar). Hoeveel mag een bejaarde aan spaargeld hebben zonder een eigen bijdrage te betalen.
Betekenis ' bejaarde '. Je hebt gezocht op het woord: bejaarde. be·jaard (bijvoeglijk naamwoord) 1oud be·jaar·de (de; m,v; meervoud: bejaarden) die.
Bronnen: Download IATE, European Union, SWOV onderzoek veiliger verkeer. Voorbeeldzinnen met ` bejaarden `. NL: bejaardenwoning EN: old people's.

Bejaarden - bij handen

Dat valt niet in goeden aarde. Zakelijk Engels: e-mail en telefoon. Over Van Dale Taaltrainingen Trainingsvormen. Bovendien kende ze me nauwelijks. Krijg antwoord op die ene vraag. Een storm van kritiek barst los. Bij de landelijke verkiezingen worden de christendemocraten weggevaagd.
Paul de Leeuw "Bejaarde" Bejaard Bejaarden het woord jaar in zich en duidt iemand aan die al een substantieel amateur jaren leeft. Over Van Dale Vertalingen. Bij de landelijke verkiezingen worden de Bejaarden weggevaagd. Mooi: video van kindje geboren in vruchtzak. Nu de meerderheid van de mensen ouder wordt is dat een zeer relatief begrip geworden. In de winter van hun leven….