Biseksueel

biseksueel

De vereniging probeert de belangen van biseksuelen in Nederland, en zo mogelijk in internationaal samenwerkingsverband, te behartigen.
Een open-minded discussieforum voor iedereen die biseksueel is of belangstelling heeft voor biseksualiteit. Over coming-out, relaties, liefde, seksualiteit.
Biseksualiteit. Biseksueel? Je bent niet de enige. Er is een hele groep mensen die op mannen én vrouwen valt! Deze mensen noemen we bi. Check hieronder.

Biseksueel - blondine doet

Als het maar goed voelt voor jou en degene met wie je seks hebt en respect hebt voor elkaars wensen en grenzen. Waar je je kan voorstellen en mede-forummers kan verwelkomen. Hoeveel kilometers heeft onze wereldreiziger in de afgelopen seizoenen afgelegd?. Leonie in de media. Daardoor zouden ze niet in staat zijn tot een trouwe, monogame relatie. Interessant de nieuwe visie hier voorgesteld.... biseksueel Nederlands is een onderbelicht onderwerp. Hier kun je sperma kunstwerken plaatsen of kunstwerken van anderen bespreken, als ze verband houden met biseksualiteit, in elke vorm: tekst, beeld, muziek, film, dans, toneel enz. Dank Leonie dat je alles zo helder op een rijtje hebt gezet! Kan een lesbienne biseksueel soa oplopen? Als ze wat ouder zijn, kiezen ze misschien voor een vaste biseksueel met een persoon. Biseksualiteit in het verdomhoekje. Check de facts over biseksueel, Masturbatie en lesbisch vraag en antwoord. On the Set with Elsa, Jac, Romee, Martha & Lais