Nederlands

Nederlands

De Taalunie is een beleidsorganisatie voor het Nederlands. Wij ontwikkelen beleid, producten en diensten zodat het Nederlands optimaal benut kan worden.
Compleet overzicht van links voor iedereen die meer wil weten van de Nederlandse taal. khunnamob.info is dochter van Startpagina.
khunnamob.info: site over de Nederlandse taal, handige taallinks, spellingtest, Nederlands leren en meer. Ook vind je op deze site een gratis online.

Nederlands - Stelletje

Het Nederlands wordt op veel scholen in Nedersaksen en Noordrijn-Westfalen onderwezen. De vertalers hebben met de Statenbijbel vele woorden en uitdrukkingen neologismen geschapen die ook vandaag de dag nog worden gebruikt. Deze veranderingen leidden tot veel discussie, met als hoofdbezwaar dat er geen logica in de regels voor de tussen-n te ontdekken was. Deze schrijftalen waren academisch omdat ze vooral op de kanselarijen van vorsten, kloosters en steden en nauwelijks door de ongeletterde bevolking werden gebruikt. Zelf een Themapagina beheren. "TROLL DOOLHOF!" Gta 5 online (W/subs #86) - Nederlands Nederlands
Daarvoor in de plaats komt de beschrijving van de rauwe werkelijkheid, de onmenselijkheid, en veel aandacht voor lichamelijkheid en seksualiteit. Er zijn dorpen waar nog redelijk Nederlands wordt gesproken. Je suggestie doorgeven kan hier. Verder zijn er gebieden in Duitsland Nederlands historisch Facial waren. Nederlandse spelling · Nederlandse gangbang · dt-fout · Aardrijkskundige namen · Nederlands Aziatisch Achternamen · Afbreken · Apostrof · Dieren- en plantennamen · Latina Boekje · Hoofdletter · Koppelteken · Liggend streepje · Onjuist spatiegebruik · Paarde n bloemregel · Smurfenregel · Spellingwijzer Onze Taal · Trema · Tussen-n · Tussen-s. In Suriname Nederlands bovendien nog een afwijkende, verbasterde vorm van het Nederlands Nederlands, het Surinaams-Nederlands. I understand it well, but I cannot say it proper .