Nederlands

Nederlands

khunnamob.info: site over de Nederlandse taal, handige taallinks, spellingtest, Nederlands leren en meer. Ook vind je op deze site een gratis online.
Het Nederlands is een West-Germaanse taal en de moedertaal van de meeste inwoners van Nederland, België en Suriname. In de Europese Unie spreken.
Test je kennis van de Nederlandse spelling, grammatica, zinsbouw/stijl, woordenschat, uitdrukkingen, spreekwoorden en gezegden. Doe de test!. Teletubbies in het Nederlands - Volledige aflevering: Ondeugende bij

Nederlands - brunette masturbeert

Op het eiland Sint Maarten is Engels de voertaal. Zie Nederlands in Frankrijk en Frans-Vlaams voor de hoofdartikelen over dit onderwerp. Overgenomen van " khunnamob.info? Verder hebben het Sarnami Hindoestani en het Surinaams Javaans enkele tienduizenden sprekers. Zie Nederlandse literatuur en Vlaamse literatuur voor de hoofdartikelen over dit onderwerp. Dit is een professioneel en. Nederland , België en Suriname , ook op Aruba , Curaçao en Sint Maarten , daarnaast vooral in de Verenigde Staten , Canada , Frankrijk , Duitsland , Australië , Indonesië en Zuid-Afrika. Nederlands in Zuid-Afrika — Erkenning. De kans op het ontstaan van moderne perifere variëteiten is gering, maar nog altijd aanwezig vergelijk Nederlands en Straattaal. Dit is een professioneel en. Er was een grote haat jegens Nederland, maar Nederlands was respect voor de Nederlandse taal. Er zijn cumshot dialectcursussen, waar zeker belangstelling voor bestaat bij aftrekken die hun Nederlands taal willen begrijpen. Ga naar de inhoud.

Nederlands - moeder verrast

Boek maken Downloaden als PDF Printvriendelijke versie. Tevens worden hierin voor de spelling van de spraakklanken, de verdeling van de woorden in lettergrepen , het gebruik van het koppelteken , het deelteken en het weglatingsteken en het gebruik van hoofdletters voorschriften en aanwijzingen gegeven. Ben je geïnteresseerd in de spelling- en stijlregels van de Nederlandse taal? We hebben een aantal aanraders geselecteerd. Voor deze vertaling werd een gulden middenweg gezocht tussen alle bestaande streektalen van het Nederlandse taalgebied. Nederlanders, Vlamingen, Surinamers en Afrikaners kunnen elkaar zonder veel moeite begrijpen.