Amateur

amateur

Meer info. Slot Webcommerce B.V. maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. khunnamob.info gebruikt functionele en analytische cookies.
Uitspraak: [amaˈtør] Verbuigingen: amateur |s (meerv.) 1) iemand die iets niet als beroep doet, maar voor zijn of haar plezier Voorbeelden: `Hij doet fanatiek aan.
amateur m Je lijkt wel een amateur met al dat geknoei. Het woord amateur staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie.
amateur Boxing: Amateur World Championships 2015 (Highlights)

Amateur - Amanda

Check dus eerst of je antwoord er al bij staat. Amateur komt uit het frans en het betekend liefhebber. Wat is het metrum en het genre van het gedicht 'Onvervreemdbaar' van Ida Gerhardt? Wil je meer woorden en mogelijkheden? Zoek dit woord op in het WNT, MNW, VMNW, ONW. Dat beide tentoonstellingen in Parijs op verschillende lokatie plaatsvinden, heeft tot gevolg dat men de intimiteit van dit oeuvre, dat zich vooral richt tot de ware amateur, nog beter kan genieten. Als jouw bijdrage niet aan de richtlijnen voldoet, zal het moderatie team amateur moeten aanpassen. Toon het hele artikel. Publicaties over het ANW. Niet aangemeld Oud en jong Bijdragen Registreren Amateur. Hoe kan ik een video toevoegen? Nieuwe structuren zullen geen verandering brengen, zolang amateurs het voor het zeggen hebben.