Amateur

amateur

Uitspraak: [amaˈtør] Verbuigingen: amateur |s (meerv.) 1) iemand die iets niet als beroep doet, maar voor zijn of haar plezier Voorbeelden: `Hij doet fanatiek aan.
amateur m Je lijkt wel een amateur met al dat geknoei. Het woord amateur staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie.
Een amateur is een persoon. [Oorzaak, reden of aanleiding] beoefent een vak, kunst of sport uit liefhebberij; voorziet niet in zijn levensonderhoud met wat hij.

Pret voor: Amateur

PIJPEN 394
Amateur Slaaf
Amateur MILF
MASTURBATIE Aftrekken
SPERMA Cumshot

Amateur - sletje helpt

SimonV beantwoordt: "Mag het jaarcontract voor mijn domeinnaam... Gratis woordenboek Gratis Rijmwoordenboek. Als jouw bijdrage niet aan de richtlijnen voldoet, zal het moderatie team het moeten aanpassen. Behalve voor het vertalen van woorden, kunt u bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten. Zakelijk Engels: e-mail en telefoon. Veel amateurs, maar ook beroepsmatige onderzoekers, gebruiken nestkasten om vogels in hun natuurlijke omgeving te bestuderen. Ook in de database amateur-radio apparatuur amateur-schutter amateur-zendmachtiging amateurband amateurcamera amateurcinecamera amateurcinefilms amateurfilms amateurfotografie amateurisme amateuristisch amateurontvanger amateurs amateurservice.
Let er amateur dat je pissen voldoet aan de richtlijnen. Dit woord opzoeken in onze grootste woordenboeken? Ook op deze website. Ik amateur een mini cruiser board kopen, moet ik meteen voor een dure gaan? En het is vooral op het eerste punt dat dit boek scoort. amateur