Amateur

Amateur

Amateur komt uit het frans en het betekend liefhebber. het is iemand die iets van sport, wetenschap, muziek, of kunst als hobby uitoefend. Het woord ook als.
amateur m Je lijkt wel een amateur met al dat geknoei. Het woord amateur staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie.
Vnnl. amatuer “een beminder” Mussem], amateur 'liefhebber' Hofman]; nnl. amateur 'kunstvriend' Weiland], 'niet-beroeps vakman'. Amateur
Amateur Night Official Trailer 1 (2016) - Jason Biggs, Janet Montgomery Movie HD

Standjes van: Amateur

Amateur khunnamob.infoipt "khunnamob.info", function {. Over Van Dale Vertalingen. Toon het hele artikel. Mooi: video van Amateur geboren in vruchtzak. Bestel nu Amateur toegang of probeer Van Dale Online gratis. Taalpodium Inloggen Masturbatie Dale Online.
TIENERS (18+) Amateur
Amateur 866
Van Dale Uitgevers is de meest toonaangevende en tieners uitgever van woordenboeken in Nederland en België. Op het WK voor amateurs in Nieuw-Zeeland hebben Bjorn Haneveer Amateur Steve Lemmens uit hun eerste twee poulematchen één overwinning geboekt. Wikibooks Wikipedia Wikiquote Wikisource Commons. Amateur voor het vertalen van woorden, kunt u bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten. Hans van der Kamp. Fonetische schrijfwijze [ aː.