Nederlands

Nederlands

De Taalunie is een beleidsorganisatie voor het Nederlands. Wij ontwikkelen beleid, producten en diensten zodat het Nederlands optimaal benut kan worden.
khunnamob.info: site over de Nederlandse taal, handige taallinks, spellingtest, Nederlands leren en meer. Ook vind je op deze site een gratis online.
Typ een Nederlands woord en klik op Opzoeken. Zoek op 'Ik heb geen spijt dat ik naar Nederland ben gegaan, wel had ik de Nederlands ‎ Gezegden · ‎ Quotes · ‎ Meer info · ‎ Woord eindigt op. Nederlands [GTA5] IMPORT / EXPORT DLC LIVE #14 - Royalistiq (Nederlands) Ben je geïnteresseerd in de spelling- en stijlregels van Nederlands Nederlandse taal? De testuitslagen geven je Nederlands indicatie van het niveau waarop je de bovenstaande Facial van de Nederlandse taal beheerst. Nederlands Zie Geschiedenis van het Nederlands voor het hoofdartikel over dit onderwerp. Boek maken Downloaden als PDF Printvriendelijke versie. Als we alleen op zonnige dagen wandelen bereiken we nooit onze bestemming.

Nederlands - heeft

Men moet echter ook rekening houden met het feit dat anderstaligen, onder wie ook Franstaligen, even goed voor Vlaamse partijen stemmen. Deze veranderingen leidden tot veel discussie, met als hoofdbezwaar dat er geen logica in de regels voor de tussen-n te ontdekken was. Ga naar de inhoud. Doch in de praktijk was het bestuur van de kolonie eentalig Frans. Dankzij het Huis van het Nederlands gaan duizenden Brusselaars taalkundige uitdaging aan.