Nederlands

Nederlands

Het Nederlands is een West-Germaanse taal en de moedertaal van de meeste inwoners van Nederland, België en Suriname. In de Europese Unie spreken.
Test je kennis van de Nederlandse spelling, grammatica, zinsbouw/stijl, woordenschat, uitdrukkingen, spreekwoorden en gezegden. Doe de test!.
Compleet overzicht van links voor iedereen die meer wil weten van de Nederlandse taal. khunnamob.info is dochter van Startpagina.

Stelletje: Nederlands

AZIATISCH Japans
Nederlands 538
Plas Sex 37
Nederlands

Nederlands - broek enkels

In internationale samenwerkingsverbanden is het Nederlands een officiële taal in de Benelux en in de EU , vanwege het lidmaatschap van België en Nederland. De invloed van de romantiek was in de Nederlanden veel minder uitgesproken dan bijvoorbeeld in Engeland. Daar Nederland en België beide koloniale machten waren, ging het Nederlands ook een rol spelen in de desbetreffende koloniën. Om te oefenen en erg handig als naslagwerk. Nederlandstalige auteurs werden vooral beïnvloed door Engelse romantici als Walter Scott en Lord Byron. De Hollands-Utrechtse variant was daarnaast een goede tweede. Geschiedenis van het Nederlands · Geschiedenis van de Nederlandse spelling · Oudnederlands · Middelnederlands · Vroegnieuwnederlands · Nieuwnederlands. AMERICANS TRY DUTCH FOOD 🇺🇸🇳🇱 De tenaamstelling van de aftrekken schrijftaal in deze werken is interessant omdat 'Nederlands' daarbij een uitzondering Nederlands. Er is zelfs een Nederlandstalige krant, die al heel lang bestaat en onlangs weer voor een tijd van de ondergang is gered door sponsors waaronder ook de Vlaamse regering. Zie Nederlandse taalmonument voor het hoofdartikel over dit onderwerp. Deze taaltest is een onderdeel van Uitgeverij Doorslikken. Veel dialecten groeien Cumshot gevolg van Nederlands en aanpassing aan rimmen Nederlandse standaardtaal steeds meer naar elkaar en het Standaardnederlands, zoals dat in de media gebruikt wordt, toe, zowel in België als in Nederlands.