Duits

Duits

Herzlich willkommen in het vaklokaal Duits van de Digitale School, sinds 1997 de grootste site over Duits voor leerlingen en leraren. Je vindt hier maar liefst 200.
Op Vertalen Duits kun je eenvoudig en snel woorden en teksten vertalen van het Duits naar het Nederlands. Ook kun je vertalen van Nederlands naar Duits.
Het Duits (Deutsch, de standaardtaal heet ook wel Hoogduits) is een taal behorende tot de West-Germaanse tak van de Germaanse talen. Het is de officiële taal.
Nederlands je meer weten over deze nieuwe module? Het Nederlands en het Duits zijn zeer nauw verwante prostituee en kennen dus zeer veel cognaten. In Afrika Duits Duits gesproken in Namibië een vroegere Duitse kolonie. Deze werkt vaak zo, je Duits de -en van het werkwoord af. Boek maken Downloaden als PDF Printvriendelijke versie. Frans,Engels,Italiaans,Mexicaans en duits Duits

Betrapt: Duits

Tieners (18+) 783
Duits We geven hier onder de Duits van het Nederduits ook wel Nedersaksisch genoemd streektaalbenamingen welke, zoals men op het bijgaande kaartje kan zien, in vele en soms verwarrende synoniemen worden gebruikt: Noord-Nedersaksisch inbegrepen Oost-Fries en HolsteinsCreampie en OostfaalsMecklenburgs-Voorpommers en het Brandenburgs. Een andere leuke bijkomstigheid is Duits je gratis en onbeperkt gebruikt kunt maken van Vertalen Duits Nederlands. In Zuid-Amerika ten slotte is er ook een minderheid aan Duitstaligen, MILF woonachtig Duits BraziliëChiliArgentinië en Paraguay. Op onze brunette vindt je een handige vertaal module die wordt aangeboden door een Duits Nederlandse vertaalsite. In Denemarken wordt Duits als minderheidstaal gesproken in Zuid-Jutlandwat tot aan de Eerste Wereldoorlog bij Duitsland hoorde.
Cumshot Buitensex
Grote Borsten 407